Történetünk

A Leila’s Autentikus Libanoni Étterem egy családi vállalkozás, mely nevét az elsőszülött gyermekükről Leiláról kapta. Az étterem tükrözi az ételek iránti szeretetet és a részletek iránti figyelmességet. Autentikus, izgalmas és egészséges ételeket kínálunk, melyeket libanoni szakácsunk készít el.

Hangulatos éttermünkben mindenkit tárt karokkal és meleg szívvel fogadunk.

Hiszünk a helyi vállalkozások támogatásában, így húsainkat egy helyi hentestől vásároljuk 100%-os Halal minősítéssel, emellett együtt dolgozunk arab és libanoni élelmiszereket forgalmazó helyi vállalkozásokkal. Éttermünk kialakításában munkánkat segítették tehetséges helyi művészek, csak úgy, mint az asztalos és a csempetervező.

Hisszük, hogy az étkezés egy élmény, így szeretnénk, hogy éttermünkben minden egyes falat elfogyasztását élvezze, s megossza ezt az élményt családjával és barátaival. Hisz az étel az élet ünneplése!

 

 

A Kezdetek

 

Nemrég költöztünk át a város egyik legjellegzetesebb sétáló utcájába, a Váci utcába. Előtte a Deák térnél levő éttermünk ,kedves, családias kis éttermünk láttuk vendégül mindenkit, aki a tradícionális keleti ízeket akarta élvezni. Új, gyönyörű éttermünkben több mint 150 vendég fogadására van

lehetőség. De ne feledjük el honnan is indultunk, az "első" Leilas mindenki számára a barátságos, kedves fogadtatás élményényét őrzi csakúgy mint az elképesztő kulináris felfedezés, melyet az ember az első alkalommal érzett, mikor betért hozzánk.

Az ételek és minőség nem változott, de engedjék meg hogy betekintsünk kicsit múltunkba, melynek csak hálával és megannyi élménnyel róhatjuk le tiszteletünket.

Ezek voltak a kezdetek: