Éttermünk

A Leila’s autentikus libanoni étterem végre megnyitotta kapuit elsőként Budapest szívében! Éttermünk csapata arra törekszik, hogy egy igazi libanoni élményt adjon minden kedves vendégnek.

Éttermünk elkötelezett a magas színvonalú szolgáltatás- és élménynyújtása iránt. Szeretnénk megízesíteni minden falatot egy kellemes környezetben, mely ötvözi a libanoni hagyományokat a modernitással és a kényelemmel.

Tárt karokkal és szívvel várjuk Önt, hogy élvezze a kultúrát és az ételeket.

Ahlan wa Sahlan!

Koncepció és helyszín

A legfontosabb volt számunkra, hogy éttermünkben a libanoni kultúrát és stílust tükrözze a belső tér és a légkör is, ezért is választottunk kézzel készített csempét, valamint dekorációink nagy részét Közel-Keletről szereztük be.

Ahogy az az étterem nevéből is kiderül, ételeink autentikusak, ezért is döntöttünk úgy, hogy chefünket egyenesen Libanonból hozzuk Budapestre.

Úgy gondoljuk, kizárólag egy libanoni chef tudja tányérjainkra varázsolni azt az ízvilágot amelyet ez a gazdag és sokszínű gasztronómia képvisel

.

Chefünk nem csak Libanonban dolgozott ezelőtt, de számos neves étteremben is az Egyesült Arab Emírségekben.

Gasztronómiánk

A konyhánk egészséges, természetes és izgalmas ízeket kínál. Ételeink autentikus módon készülnek, ügyelve arra, hogy a legfrissebb és legjobb alapanyagokat használjuk, hazai illetve külföldi beszerzőinktől egyaránt.

Húsaink szintén megbízható forrásból származnak, illetve Halal minősítéssel rendelkeznek.

A legnépszerűbb mezzéink közé tartoznak a hummus (hússal vagy hús nélkül), warak enab (töltött szőlőlevél), valamint a fattouche és tabbouleh saláták is.

Kínálatunkban megtalálod a porhanyós grill húsokat is, amelyek tökéletes kiegészítői a hideg és meleg előételeknek egyaránt.

Mindenképpen megéri megkóstolni a házi készítésű desszertünket, a Halawet El Jibn-t, ami egy libanoni édes sajttal töltött sütemény, pisztáciával és rózsavízzel.